dimecres, 7 de setembre de 2011

MOZART, Wolfgang Amadeus (1756-1791) - Thamos, König in Ägypten


La primera entrada del dia i del Bloc, estarà dedicada al gran mestre del classicisme, W. A. Mozart (1756-1791). Què podem dir d'aquest gran geni que no coneixem... Doncs, poca cosa realment. Tanmateix, dins del seu gran i brillant repertori hi podem trobar grans tresors poc coneguts per les audiències musicals. Aquest és el cas de l'obra que presentem avui. És un himne religiós extret de la música incidental de Mozart dedicada a Thamos, Rey d'Egipte. És una obra peculiar de caràcter operístic molt poc coneguda i representada actualment. Ara bé, la música és sublim, preludi del que vindrà i especialment del que serà Mozart. Atenció especial al cor, a les timbales i a les trompetes. 

Benvinguts al bloc, gaudiu! 

Per escoltar la música només cal que premeu "play" del reproductor de sota la pintura del dia.Font: (on trobareu informació addicional així com dels discs on podeu trobar aquesta obra):


Tant si us ha agradat com si no, opineu, és lliure i fàcil!

4 comentaris:

 1. tiene buena pinta..... pásate por el mío Todoesmasfacilconmusica-quico.blogspot.com

  ResponElimina
 2. Gracias, te linkeo en mi blog! Muy interesante el tuyo también! Realmente, todo es más fácil con música! saludos!

  ResponElimina
 3. Vaya!! está excelente la página. Y que bueno que te haya dado la idea de hacer un Blog de música clásica. Porque son muy pocos o escasos los blogs con estos temas.

  Gracias por la información y suerte.

  ResponElimina
 4. Gracias Verónica!! La verdad que todo lo que sea difundir y compartir la música y su belleza... no tiene precio!

  Saludos!

  ResponElimina